Nem elég!

Nem elég!

Egy legenda vége

Egy videó bizonyítja, hogy hogyan nyer itt a Fidesz választásról választásra

2019. december 16. - Káposznyák István

2010 óta az ország lakosságának egy része megdöbbenve tapasztalja a Fidesz választási sikereit. A Magyar Szolidaritás Mozgalom tagjaként jelenleg pedig alelnökeként 2011 óta veszek részt a közéletben és Debrecenben – a Fidesz állítólagos fellegvárában – számos kitelepülésen és aláírásgyűjtésen beszélgettem az emberekkel, s a két kezemen meg tudom számolni, hogy hány ún. Fidesz fannal találkoztam. 2014-ben három választás, 2018-ban országgyűlési, 2019-ben Európa Parlamenti, majd az önkormányzati választások… és mindenhol fölényes Fidesz győzelem született. Megyénkben még annál inkább! Az újabb és újabb kormánypárti sikerek előtt az ország érthetetlenül állt. Természetesen voltak olyan információk, amelyek alapot adhattak ennek az úgynevezett „sikernek”, mert azok gyalázatról, csalásról szóltak. A Kubatov-listák, a közmunkások megfélemlítése, a láncszavazás, a pénzzel teli táskák, a kifizetések a választási kampányban szinte mindennapos hírként szerepeltek. De egyszer sem sikerült olyan embert megszólaltatni, aki érintett lett volna, aki nevét és arcát is adta volna a leleplezéshez. Most valami mégis történt a lelkekben és a hallgatás, a szemlesütés oda lett, a kollaboráns csendet pedig megtörte egy vallomás.

Hajdúsámsonban volt, aki megelégelte ezt a rendszert, pedig maga is a NER egyik eszköze volt. A NER eszközeként tette azt, amit a maffiaállam vezetői és kis királyai parancsoltak neki, ám a lelkiismeret erősebb volt, s elmesélte, hogy ebben a kisvárosban hogyan is működött a választás. A forgatókönyv a következő volt: a feladat az volt, hogy körzetet hozni kell, bármi áron. A hajdúsámsoni választókerületi szervezők pedig azért, hogy olajozottan menjen minden több millió forintot kaptak a munkájukért. Csak a munkájukért!  A szavazatokat ugyanis nem ebből a pénzből vásárolták meg.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom alelnökeként nem a levegőbe beszélek. Az erről szóló videofelvételt megkaptam, amin jól látható az elszámoltatás menete. A szavazó urnák gondos átnézésével bizonyítani lehet a láncszavazás tényét, mivel több esetben nem abba a szavazókörbe dobták be a szavazólapot, amelyből kihozták.

A videofelvétel bő egy órás, így a Magyar Szolidaritás Mozgalom úgy döntött, hogy rövid anyagot hozzak nyilvánosságra, természetesen betartva a személyiségi jogokat, így az arcok felismerhetetlenek, a neveket sem lehet érteni a sípszó miatt. A teljes anyag büntetőfeljelentés mellékletét képezi, melyet ismeretlen tettes ellen tettem meg a mai napon a Központi Nyomozó Főügyészségen.

A tények és körülmények figyelembevételével nem politikai feltűnéskeltés az amit teszek. A Szolidaritás Mozgalom célja, hogy lerántsuk a leplet a Fidesz mocskos munkájáról, melyet a hatalom kizárólagos megszerzése iránti vágyuk motivál és nem a haza iránt érzett féltő szeretet.

Volt rendőrként az alkotmányosság és a törvény becsülettel történő szolgálatára tettem esküt. Bízom benne, hogy a becstelen, hazug, megosztó politikai befolyás nem tud csorbát ejteni és a nyomozás során pártatlanul járnak el! Bár ebben vannak negatív tapasztalataim.

Követelem, hogy amennyiben a nevesített bűncselekmények a büntetőeljárás során igazolást nyernek, mondjon le Hajdúsámson polgármestere és a testület fideszes tagjai, mivel a fideszes képviselőkkel együtt méltatlanná vált arra, hogy a közéletben bármilyen további szerepet vállaljon. Igaz, erre a törvény is kötelezi.

https://www.facebook.com/KaposznyakIstvan.Szolidaritas/videos/467951077435684/

A bejegyzés trackback címe:

https://nemeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr5315354164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása